Ervaringen

Wil je weten wat de ervaringen zijn van deelnemers aan een training of coachingtraject door Amazone Communicatie? Logisch! Lees hieronder de meest recente reviews.

Maatwerktraining Notuleren

"Duidelijke en begrijpelijke uitleg. Goed tempo."

J. Rupke, Brandweer Hollands Midden

 

"Duidelijke uitleg, Atty weet waar ze over praat. Heeft de aandacht van de groep. Hiermee kan ik zeker in de praktijk aan de slag.

N. de Vries, Brandweer Hollands Midden

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Kick off event Nieuwe organisatie, Maatwerk live game

"Atty heeft me ingehuurd voor een succesvolle en spannende game. Samen met 5 collega acteurs hebben we deze dag opgeluisterd en de deelnemers voorzien van informatie en cryptische aanwijzingen om hun doel te behalen. Atty heeft deze game volledig ontwikkeld en uitgevoerd. Met een flinke dosis humor, lef en out of the box gedachten, is de game zeer succesvol ontvangen."

M. van Boxel, Trainact

 

"Atty heeft de kick off georganiseerd om onze nieuwe organisatie in te luiden. Ze heeft dit voortvarend en met veel enthousiasme en creativiteit opgepakt en in nauwe samenwerking met interne collega's. Doel was teambuilding waardoor we elkaar en de nieuwe organisatie op een speelse manier beter te leren kennen. Dat is zeker geslaagd."

M. Melis, 9292

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Training Presenteren als een Pro!

"Ik heb genoten van de cursus, mede dankzij de positieve benadering van zowel Atty als de andere deelnemers. Mijn zelfinzicht is vergroot, mijn durf aangewakkerd en ik heb praktische handvatten meegekregen."

J. Verduin, deelnemer via JobHulp Culemborg

 

"Ik vond het bovenal een zeer heldere en aangename training. Er wordt een veilige omgeving geschapen om te improviseren en erachter te komen wat wel en niet werkt op de vloer. Ik heb goede richtlijnen gekregen over het opzetten en voordragen van een presentatie en hoe ik met toeschouwers om kan gaan. Chapeau! Zeer waardevolle cursus."

N. de Geus, deelnemer via JobHulp Culemborg

 

"Prima training. Begrijpelijk, goed niveau en fijne combinatie van praktijk en theorie. Goede vertaalslag naar de praktijk."

R. van Dijk, OPA kindercoaching

 

"Goede training met de juiste hoeveelheid les- en oefenmateriaal. Erg goed gebracht en verzorgd door Atty, met de 'broodnodige' humor zodat je goed kunt relativeren. Veel geleerd en veel geoefend."

Deelnemer

 

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Individuele Coaching Persoonlijke ontwikkeling

Nog geen reviews

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

10 redenen waarom Communicatie mislukt, algemene communicatietraining

Nog geen reviews

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

Sterk in je werk, loopbaanworkshop

"Door middel van de workshop Sterk in je Werk ben ik me bewust geworden van mijn huidige levensfase. Ik ben erachter gekomen wat mij energie geeft, waar ik blij van word en waar ik goed in ben. Ik heb geleerd te luisteren naar mijn innerlijke stem en hoe ik zelf invloed kan uitoefenen op de levensfase waarin ik me bevind. Door Sterk in je Werk heb ik meer inzicht en zelfvertrouwen gekregen. Hierdoor ben en blijf ik goed inzetbaar en doe ik mijn werk weer met plezier. Ik raad iedereen deze workshop aan en wil mijn coach Atty hartelijk bedanken voor deze inspirerende workshop!!"

J. Agema