Coaching

Ook binnen mijn coachpraktijk werk ik voor en met mensen die nieuwe stappen zetten, bijvoorbeeld richting leiding geven. Maar natuurlijk kun je ook voor andere communicatievraagstukken bij me terecht!

 

Soms loop je steeds tegen hetzelfde probleem aan en struikel je telkens in dezelfde valkuil.

Je reageert te snel of juist steeds nét te laat.

Mensen begrijpen niet wat je wilt zeggen of verliezen snel de aandacht.

Je bent bang om voor een grote groep te staan en komt niet meer uit je woorden.

Je teamvergaderingen lopen steeds vast en dat patroon is niet te doorbreken.

 

Kortom, je communicatie verloopt niet zoals je dat wilt en...je wilt er iets aan dóen!

Persoonlijke aandacht

Dan kun je natuurlijk een training volgen, maar dat is niet altijd genoeg. Je kunt dan kiezen voor persoonlijke of teamcoaching. Samen zoeken we dan de kern van het probleem op en gaan we actief aan de slag om dit te verhelpen. Coaching is persoonlijke aandacht maar ook persoonlijke inzet. Het is hard werken in sessies van zo'n 1,5 uur. Je kunt dit privé doen of via je werkgever en natuurlijk kan er ook in groepsverband gecoacht worden. Absolute voorwaarde voor succes is de wil van jou of je team om verbetering te realiseren. 

Locatie coachingsessies

De coaching kan plaatsvinden waar jij wilt. In Tiel, waar Amazone Communicatie  gevestigd is, bij je bedrijf of zelfs bij jouw thuis. Na het intake gesprek bepalen we samen of coaching een mogelijke oplossing kan bieden en bespreken we het vervolgtraject. Hou er rekening mee dat een coachingtraject gemiddeld 5 sessies van 1,5 uur duurt. 

Wie coacht jou?

Coaching is best persoonlijk dus is het belangrijk te weten met wie je te maken krijgt. Maak daarom kennis met de Amazone van Amazone Communicatie.