Persoonlijke (loopbaan)ontwikkeling

Regelmatig spreek ik mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in hun werk. Ze weten en voelen dat ze meer kunnen dan ze nu doen, maar hoe moeten ze die volgende stap zetten? 

Jij bent uniek

Mijn ervaring is dat dit voor iedereen verschillend is. Wat zijn de mogelijkheden binnen je huidige werk? Waar zitten groeikansen? Waar liggen jouw sterktes? En waar moet je mogelijk nog aan werken? Jij bent uniek, jouw vraag is uniek.

Heb jij zo'n vraag? Heb jij het gevoel dat je 'vast' zit en wil je daarmee aan de slag? Dan ga ik graag met jou een persoonlijk ontwikkelingstraject in. Hoe dat traject eruit ziet ligt helemaal aan jou! Het is immers jouw ontwikkeling...

Jouw traject

We beginnen in ieder geval met een intake gesprek. Wat is jouw vraag precies? Waar loop jij tegenaan? Wat wil jij graag? Als we dat helder hebben kunnen we aan de slag. In principe door gewoon met elkaar te praten en op zoek te gaan naar de antwoorden op jouw vragen. Ik kan je vragen om oefeningen te doen of opdrachten te maken als ik denk dat dat helpt die antwoorden te vinden. Misschien adviseer ik je een training te doen of een cursus te volgen. En misschien weten we na een paar gesprekken al wat jouw volgende stap is!

Zet die eerste stap nu!

Voor iedereen werkt het anders, deze zoektocht, en het is dus altijd maatwerk. Het is jóuw Persoonlijke (loopbaan) begeleiding. Denk je dat dat jou gaat helpen? Maak dan snel een afspraak: bel  06 21718994 of mail atty@amazone-communicatie.nl