Live games

Ben je bezig met een organisatieverandering? Wil je dat iedereen de bedrijfsprocessen kent en begrijpt? Dan kun je natuurlijk een heisessie, een training of teambuilding organiseren. Je kunt het ook eens een keer heel anders aanpakken, met een live game bijvoorbeeld.

Spelenderwijs veranderen

Een live game is, het woord zegt het al, een spel dat je samen met je medewerkers speelt. Je organisatie bevindt zich tijdens de game even in een heel andere wereld. En door opdrachten uit te voeren doorlopen de medewerkers de verschillende processen in je bedrijf. Ze ervaren zo op een leuke manier hoe belangrijk samenwerking en structuur is.

Een nieuwe wereld

In welke wereld je je organisatie wilt plaatsen is aan jou. Kies bijvoorbeeld voor een fantasy omgeving en je komt tovenaars en zieners tegen. Of ontmoet ruimtereizigers en aliens in een science fiction setting. Met de juiste acteurs en aankleding waan je je in een andere wereld. Spannend en leerzaam, een uitdagende combinatie!

Wil je meer weten over deze vorm van training? Neem gewoon even contact op!

Maar is er is meer!

Er kan op zoveel manieren gewerkt worden aan verandering. Een spel, een activiteit, een peptalk. Als de mensen om wie het gaat maar in beweging komen. Ik vind het een uitdaging om de vorm te vinden die jij zoekt voor jouw organisatie. Bel of mail me met jouw vraag en we gaan op zoek naar wat bij jullie past! 

 

06 21718994 --- atty@amazone-communicatie.nl