Coaching

Ook binnen mijn coachpraktijk werk ik voor en met mensen die nieuwe stappen zetten, bijvoorbeeld richting leiding geven. Maar natuurlijk kun je ook voor andere communicatievraagstukken bij me terecht!

 

Soms lopen mensen steeds tegen hetzelfde probleem aan en struikelen ze telkens in dezelfde valkuil.

Je reageert te snel of juist steeds nét te laat.

Mensen begrijpen niet wat je wilt zeggen of verliezen snel de aandacht.

Je bent bang om voor een grote groep te staan en komt niet meer uit je woorden.

Je teamvergaderingen lopen steeds vast en dat patroon is niet te doorbreken.

 

Kortom, de communicatie verloopt niet goed en er moet iets aan gedaan worden!

Persoonlijke aandacht

Herken je dit bij een of meer van je medewerkers? Dan kun je ze natuurlijk een training laten volgen, maar dat is niet altijd genoeg of de beste keuze. Optie is om te kiezen voor persoonlijke of teamcoaching. Samen zoeken we dan de kern van het probleem op en gaan we actief aan de slag om dit te verhelpen. Coaching is persoonlijke aandacht maar ook persoonlijke inzet. Het is hard werken in sessies van zo'n 1,5 uur. Medewerkers kunnen dit privé doen maar je kunt dit ook als werkgever aanbieden. Natuurlijk kan er ook in groepsverband gecoacht worden. Absolute voorwaarde voor succes is de wil van je medewerker of je team om verbetering te realiseren. 

Locatie coachingsessies

De coaching kan plaatsvinden waar de medewerker wil. In Tiel, waar Amazone Communicatie  gevestigd is, bij je bedrijf of zelfs bij de medewerker thuis. Na het intake gesprek bepalen we samen of coaching een mogelijke oplossing kan bieden en bespreken we het vervolgtraject. Hou er rekening mee dat een coachingtraject gemiddeld 5 sessies van 1,5 uur duurt. 

Wie coacht je medewerker?

Coaching is best persoonlijk dus is het belangrijk te weten met wie je te maken krijgt. Maak daarom kennis met de Amazone van Amazone Communicatie.