Nieuw programma: Duik in het diepe!

 

Heeft jouw medewerker het in zich om een super goede leidinggevende worden? Dan is het misschien een goed idee om eens te kijken naar programma Duik in het diepe

  • Heeft je medewerker net de overstap gemaakt een leidinggevende functie of gaat hij of zij die overstap binnenkort maken?
  • Weet je zeker dat je medewerker een goede teamleider kan zijn maar  merk je dat hij of zij het ook wel spannend vindt en zich wat onzeker voelt?
  • Voelt het voor je medewerker nog echt als een duik in het diepe?
  • Vind je medewerker het prettig om persoonlijke begeleiding te krijgen zodat hij of zij nóg zekerder in de schoenen staat?

Ik begrijp volkomen hoe dit voelt. Je wéét dat je het kunt en toch… Wat had ik in mijn tijd graag de persoonlijke begeleiding gehad die ik nu kan bieden!

Herken jij je medewerker hierin?

Dan is mijn persoonlijke begeleidingsprogramma “Duik in het diepe” misschien wel dé oplossing! In dit programma kijk ik samen met de coachee naar zijn of haar sterke punten en die zaken waar nog wat onzekerheid over is. We kijken naar de rol die een teamleider inneemt richting het team maar ook naar de eigen leidinggevende. We gaan het hebben over leiderschap, over coachen en over lastige situaties.

Hoe gaan we dat doen?

Door mijn persoonlijke begeleiding en de eigen inzet en motivatie! De Duik in het Diepe omvat:
• 7 intensieve coaching gesprekken
• 6 werkmodules waarmee de medewerker zelf actief aan de slag gaat
• 6 presentaties met achtergrondinformatie
• Een hulplijn voor wie er even niet meer uitkomt

Aan het eind van het programma sta jouw medewerker heel stevig in zijn of haar leidersschoenen

Niet voor iedereen


Let op!! Dit programma is er niet zomaar voor iedereen! Ook voor mij is het iedere keer weer spannend. Dus zoek ik mensen die echt gemotiveerd zijn, die dit programma met hun leidinggevende bespreken. Ik zoek dus ook leidinggevenden die er volledig achter staan!


Twijfel je of dit programma geschikt is voor jouw medewerker? Mail me dan gerust en leg uit wat jouw situatie is en waarom je twijfelt!

Schrijf direct in!

Mail naar atty@amazone-communicatie.nl of geef gewoon een klap op de aanmeldknop!

 

Deelnemers aan dit programma ontvangen 20% korting op de open trainingen!