Persoonlijke (loopbaan)ontwikkeling

Regelmatig spreek ik mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in hun werk. Ze weten en voelen dat ze meer kunnen dan ze nu doen, maar hoe moeten ze die volgende stap zetten? Heb jij medewerkers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken?

Iedereen is uniek

Mijn ervaring is dat persoonlijke (loopbaan)ontwikkeling voor iedereen verschillend is. Wat zijn de mogelijkheden binnen het huidige werk? Waar zitten groeikansen? Waar liggen de sterktes? En waar moeten we mogelijk nog aan werken? Iedereen is uniek, iedere vraag is uniek.

Heeft jouw medewerker zo'n vraag? Heeft hij of zij het gevoel 'vast' te zitten en wil je medewerker daarmee aan de slag? Dan ga ik graag een persoonlijk ontwikkelingstraject in. Hoe dat traject eruit ziet ligt helemaal aan de persoon! Het is immers zijn/haar ontwikkeling...

Persoonlijk traject

We beginnen in ieder geval met een intake gesprek. Wat is de vraag precies? Waar loopt hij of zij tegenaan? Welke behoefte of wens ligt er? Als we dat helder hebben kunnen we aan de slag. In principe door gewoon met elkaar te praten en op zoek te gaan naar de antwoorden op de vragen. Ik kan vragen om oefeningen te doen of opdrachten te maken als ik denk dat dat helpt die antwoorden te vinden. Misschien adviseer ik een training te doen of een cursus te volgen. En misschien weten we na een paar gesprekken al wat de volgende stap is!

Zet die eerste stap nu!

Voor iedereen werkt het anders, deze zoektocht, en het is dus altijd maatwerk. Het is immers Persoonlijke (loopbaan) begeleiding. Denk je dat dat jouw medewerker kan helpen? Maak dan snel een afspraak: bel  06 21718994 of mail atty@amazone-communicatie.nl