Plankenkoorts? Leer genieten van presenteren!

 

Knikkende knieën, een brok en je keel en een knoop in je maag... Je lijf werkt totaal niet mee als je in het openbaar moet spreken. Je bent bang om je tekst te vergeten en hebt het gevoel dat iedereen ziet hoe ongelukkig je je voelt daar voor de groep.

 

Veel mensen hebben hier last van en daarom zul je als werkgever zelden een medewerker die spontaan zijn vinger opsteekt bij de vraag: wie wil die presentatie doen?

Er zijn maar weinig sprekers die vanaf het begin spontaan het podium op stapten en hun verhaal deden. Zelfs zeer beroemde artiesten geven toe iedere dag last van plankenkoorts te hebben.  Niets geks aan dus. Maar ja, het is toch wel fijn als jouw medewerkers op hun gemak zijn bij spreken in het openbaar. Er moet nu eenmaal regelmatig een praatje gedaan worden of zelfs een presentatie voor een grote groep. Wat nu?

Geniet van presenteren

In de training Presenteren als een Pro leer ik mensen om te genieten van presenteren, het super leuk te gaan vinden om op het podium te staan en een verhaal te doen. Zodat zij in de toekomst direct hun hand opsteken als er gevraagd wordt wie een presentatie wil doen. En komt zo'n presentatie niet vaak voor? Weet dan dat in deze training veel aandacht wordt besteed aan zelfverzekerdheid, structuur in een verhaal en het over de bühne brengen van dat verhaal. Waardevol bij vergaderingen, groepsgesprekken en dus bij spreekbeurten. 

Inclusief professionele workshops 

In de training Presenteren als een Pro gaan we niet alleen werken aan de inhoud van de presentatie, maar ook heel veel aandacht besteden aan de deelnemer zelf! Er zijn workshops hoe je je stem kunt gebruiken, hoe je het podium kunt innemen én wat je kunt doen met je kleding. De workshops worden verzorgd door echte professionals. En...aan het eind van de training staat iedere deelnemer op een heus theaterpodium te presenteren!

Data, locatie en prijs:

De data voor 2020 worden binnenkort bekend gemaakt.

 

Locatie: Theater Stefanus in Utrecht Overvecht

 

Prijs: 1495,00 exclusief BTW

 

Deelnemers aan Duik in het Diepe krijgen 20% korting!

 

 

De deelnemers nemen nog een keer de presentatie door voor ze het podium op mogen.

Het zit erop! Tijd voor het certificaat.

Attributen nodig bij of op het podium? Vrijwel niets is te gek...