Plankenkoorts? Leer genieten van presenteren!

 

Knikkende knieën, een brok en je keel en een knoop in je maag... Je lijf werkt totaal niet mee als je in het openbaar moet spreken. Je bent bang om je tekst te vergeten en hebt het gevoel dat iedereen ziet hoe ongelukkig je je voelt daar voor de groep.

 

Geloof me, er zijn maar weinig sprekers die vanaf het begin spontaan het podium op stapten en hun verhaal deden. Zelfs zeer beroemde artiesten geven toe iedere dag last van plankenkoorts te hebben.  Niets geks aan dus. Maar ja, jij zit er toch maar mee. En, er wordt van je verwacht dat je regelmatig een praatje doet of zelfs een presentatie voor een grote groep. Wat nu?

Geniet van presenteren

Kom naar Presenteren als een Pro en leer genieten van presenteren. Echt, je gaat het super leuk vinden om op het podium te staan en je verhaal te doen. Jij gaat in de toekomst direct je hand opsteken als er gevraagd wordt wie een presentatie wil doen. O, die plankenkoorts die zal er wel blijven, maar die heeft een topartiest dus blijkbaar ook. Maar, jij weet straks dat als je de planken opstapt, dat je een schitterend verhaal gaat houden! 

Inclusief professionele workshops 

In de training Presenteren als een Pro gaan we niet alleen werken aan een super goede inhoud van je presentatie, maar ook heel veel aandacht besteden aan jou! Je krijgt workshops hoe je je stem kunt gebruiken, hoe je het podium kunt innemen én wat je kunt doen met je kleding. Je wordt daarin geholpen door echte professionals. En...aan het eind van de training sta jij op een heus theaterpodium te presenteren!

Shine op het podium!

Wil jij ook shinen op dat podium? Wil je genieten van het geven van een presentatie? Schrijf je dan nu in! In augustus is er summer school. Je kunt de training dan volgen voor een zomers tarief. Maak gebruik van de zomer om je voor te bereiden op een nieuw presentatieseizoen. Jij bent er klaar voor!

Data, locatie en prijs:

Data voor 2020 worden binnenkort bekend gemaakt.

 

Locatie: Theater Stefanus in Utrecht Overvecht

 

Prijs: 1495,00 exclusief BTW

 

Deelnemers aan Duik in het Diepe krijgen 20% korting!