Wie is Amazone?

Motorpassie

Waarom heet mijn bedrijf Amazone Communicatie? En wat doet dat motorstuur in dat logo? Logische vragen, dus laten we even kennismaken. Sinds een jaar of 10 rijd ik met veel plezier motor. Ik ben lid van een vrijwilligersorganisatie Bikers Against Child Abuse en binnen die organisatie sta ik bekend als Amazone. Ook binnen die organisatie houd ik me bezig met training en begeleiding. De naam Amazone is inmiddels met mij verweven en ik ontleen er kracht aan. Voor mij was het dan ook niet meer dan logisch om mijn bedrijf diezelfde naam te geven.

Communicatiewaarden

Eerlijkheid, respect en loyaliteit zijn waarden van een motorrijder en ik neem deze waarden mee in Amazone Communicatie. Deze waarden zijn belangrijk binnen communicatie. Hanteren we deze waarden niet, dan leren we een kunstje en blijft de manier waarop we met elkaar communiceren onoprecht. Het is mijn doel om bij te dragen aan betere communicatie. Door technieken, maar zeker ook door begrip voor elkaar.

Begeleiding bij jouw loopbaanstappen

In mijn bedrijf richt ik me met name op mensen die een nieuwe stap gaan zetten in hun loopbaan. Die bijvoorbeeld voor het eerst gaan leiding geven, 'mogen'  presenteren, overleggen gaan voorzitten of events organiseren. Ik weet uit ervaring dat zo'n stap best spannend kan zijn en ik vind dan ook dat iedereen daar ondersteuning bij verdient door bijvoorbeeld training of coaching. Met Amazone Communicatie haal je geen standaard trainer of coach in huis, maar ga je aan het werk met jouw communicatiemotor. Ik zorg ervoor dat jouw motor gaat lopen door heel dicht bij de praktijk te blijven. Na de training of coaching weet je precies wát je moet doen en hóe je dat moet doen!

 

 

Meer weten over Bikers Against Child Abuse? Je bent meer dan welkom om de site te bezoeken.